-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Knuffelkat met rood haar – knuffel

19,90 

Dit is een zeer duidelijke simulatie van het geheel. Het dak, de muren en alle platen zijn perfecte kopieën van het originele materiaal. De praktische pluche is gemaakt van hoogwaardig materiaal. U kunt het ook gebruiken om de juiste keuze te maken.

Deze praktische gemberkat-pluche is een geweldig cadeau voor kattenliefhebbers! Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een duidelijk ontwerp. De pluche is zeer gemakkelijk te gebruiken en heeft een goede grip op het materiaal. De hoge kwaliteit van het materiaal en de gladheid van het oppervlak helpen de gebruiker om er het beste uit te halen, want hij/zij zal het kunnen gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche kat pop wit Pluche kat pluche dieren Materiaal: Katoen

De schattige gemberkat van pluche

Het is fascinerend om dit prachtige pluche als autodecoratie te hebben. Aarzel niet om het te kopen. Deze prachtige gemberkat pluche is perfect gezelschap voor kinderen en volwassenen! Ze heeft een schattig rond gezicht met grote, heldere ogen, en haar zachte, dichte vacht voelt onweerstaanbaar aan. Door haar compacte formaat is ze gemakkelijk mee te nemen, en ze houdt van knuffelen!

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

17cm