-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Knuffelkat verkleed als dinosaurus – knuffel

23,90 90,90 

Kinderen verzamelen graag dieren. De dierentuin van uw dochter mist nog een element, de dinosaurus. Deze pluche kat verkleed als dinosaurus zal haar blij maken. Het is een zeer donkerroze doek. Een kleur die u een goed gevoel geeft.

Het speelgoed in het dinosaurarium is interactief voor kinderen. Het bestaat uit eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken materialen, waardoor het voor mij perfect te gebruiken is. Kinderen kunnen hem helpen uit de weg te gaan, te spelen en te dansen. Door het unieke ontwerp van de dinosaurusschelp ziet hij er helder en glanzend uit, terwijl de felle kleuren van de kleintjes hem goed staan.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche kat in giraffekostuum Pluche kat Pluche dieren Materiaal: Katoen

Knuffelkat gekleed in roze

Deze pluche kattenpop is zeer aangenaam om naar te kijken en zal een perfecte decoratie zijn voor de kamer van uw dochter. De roze kleur geeft haar de zachtheid voor een dromerige nacht met haar nieuwe vriend. Deze schattige pluchen dinosaurus is de perfecte metgezel voor alle kattenliefhebbers en geschiedenisliefhebbers. Deze pluche kat is zorgvuldig gemaakt om een dinosaurus voor te stellen, precies zoals u het zich voorstelt. Met zijn klauwen en scherpe tanden zal deze kat een hit zijn bij alle dierenliefhebbers! Bovendien voelt deze pluche kat zacht aan en is hij perfect voor kinderen die een nieuwe vriend willen om te knuffelen.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans