-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Oranje dubbelzijdige kat, zacht – knuffel

14,90 

U zoekt een schattig knuffel waar uw kleintje mee kan spelen en knuffelen?
De dubbelzijdige oranje kat is hier perfect voor! Het is gemaakt van zeer sterk materiaal. Onmogelijk om te vooerspellen of het eerst aan de ene kant of eerst aan de andere kant zal worden gebruikt, u weet wel meteen in welk humeur uw kind is. Dit is perfect voor kinderen van alle leeftijden!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Oranje dubbelzijdige pluche kat, zacht speelgoed kat pluche dieren a7796c561c033735a2eb6c: Zwart|Oranje

Dubberlzijdige oranje knuffel kat

Deze oranje kattenknuffel is geschikt voor zowel een klein meisje als een klein jongetje. Geef het cadeau aan uw kind bij een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Het zal snel zijn beste vriend worden. Deze dubbelzijdige knuffel kat is een zacht en knuffelig speeltje, ideaal voor kleine kinderen. Het knuffel is gemaakt van een zacht en aangenaam materiaal, met een oranje en een witte kant.

Spin therapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe