-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Grote blauwe schattige walvis pluche – knuffel

24,90 49,90 

Houdt u van walvissen? Hoe weet u dat uw beste vriend niet deze mariene blauwe walrus heeft? U kunt ze niet echt kwijtraken midden in de gebeurtenissen van de week. Met hun grote vaardigheid en liefde voor het leven is dit blauwe zeewier een zeer goede en smakelijke aanvulling op uw leven. De praktische marineblauwe kleur brengt u in de prachtige en ruige wereld van de oceaan.
De blauwe regenboog is een geweldig en praktisch hulpmiddel. Het is perfect voor kinderen die willen leren spelen en voor beginners. Dit speeltje bestaat uit zacht en pluche, wat zorgt voor speciale aandacht en plezier. Het is ook zeer doeltreffend in de strijd tegen de koppigheid en de kilte van mensen. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken voor eenvoudig onderhoud.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grote blauwe walvis Pluche dierlijke walvis Materiaal: Katoen

Superzachte pluche walvis

Houd uw marineblauwe walvis pluche in uw armen voor comfort en tederheid. Gebruik het ook als kussen. Zijn uitzonderlijke zachtheid belooft u comfort en welzijn, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust.

"Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht, zowel vanwege zijn buitenproportionele fysieke verschijning als vanwege de zeewereld waartoe hij behoort. Hij komt voor in vele verhalen en legenden..

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe