-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige kattenpluche – knuffel

14,90 

Hier is de prachtige kattenpluche, die zo moeilijk te vinden is! Het is erg moeilijk om door uw ogen te kijken! Deze pluche is een kattenkwaad en is een goede manier om te voorkomen dat kinderen in slaap vallen en om ze gezond te houden!

Cute Cat Plush is een heldere en mooie kat met een goede neus en een goede stem. Hij is erg charmant en ik kan niets anders doen zonder hem. Hij is perfect voor kinderen en jongeren die lekker willen eten.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattig kattenpluche Kattenpluche Dierenpluche Leeftijdsbereik: > 3 jaar

Schattig kattenpluche

De schattige pluche kat is geweldig! Ze is vol vreugde en altijd bereid om op avontuur te gaan! Volg haar ! Dit is de schattige kattenpluche! Het is een pluche kat voor kinderen en volwassenen. Hij voelt zacht aan en is erg aaibaar. Deze pluche kat is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

15 cm

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton