-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Schattig berenpluche – knuffel

14,90 

Dit is de kleinste pluche, die heel klein is en een heel klein mondstuk heeft Deze zitzak is geschikt voor zowel kleine als grote kinderen! Het is een goed idee om het mee te nemen op uw grote avontuur!

Deze kleine teddybeer is een waar genoegen om bij in de buurt te zijn. Hij is zoacht en knuffelbaar, we willen hem knuffelen en overal mee naartoe nemen. Zijn leven is helder en precies, en zijn vacht is bedekt met kralen voor een soepele rit. Dit is de perfecte vorm voor kleine handjobs, en het is zeer gemakkelijk te gebruiken.

Deze teddybeer is de beste manier om mij een goed gevoel te geven en er het beste van te maken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige Beer Pluche Dieren Leeftijdsbereik: > 3 jaar

Schattig berenpluche

De schattige teddybeer is vol tederheid! Hij is vol liefde en wil uw kinderen alleen maar knuffelen en verzorgen! Deze kleine teddybeer is gewoonweg te schattig! Hij is gehuld in een zachte, zijdeachtige vacht, waardoor hij perfect is voor knuffels en kusjes. Zijn grote, expressieve ogen en schattige glimlach zullen ieders hart doen smelten. Hij heeft ook een schuimkussen in zijn hoofd, waardoor hij comfortabel is om vast te houden. Deze teddybeer is een geweldig cadeau voor kinderen of iedereen die van schattige en knuffelbare dieren houdt.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

15 cm

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton