-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Slapend bruin tabby pluche – knuffel

29,90 

Deze drizzle tray is een bak die kan worden gebruikt om het gebied waar u in een slump zit te bedekken. Dit is een pleister die met specifieke technieken wordt gebruikt, zodat er altijd op een zeer groot oppervlak kan worden gewerkt. Het resultaat is opmerkelijk. Een product dat kan worden gebruikt, zonder enige vorm van vorst.

Dit is de slapdash drizzle tabby kat pluche! Het is perfect voor kinderen en jongeren die met katten willen spelen. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en de lichtheid ervan geeft u een goed gevoel! Deze pluche is ook een geweldig cadeau voor kattenliefhebbers, en daardoor een echte, realistische pluche wil.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Slapende oranje tabby pluche kat Materiaal: Katoen

Een kat met prachtig haar

Uw dochter of zoon zal graag met deze prachtige slapende bruine tabby kat spelen en hem de hele dag knuffelen De slapende bruine tabby pluche is van hoge kwaliteit. Het voelt zacht aan en is perfect geproportioneerd. De gezichtsdetails zijn zorgvuldig gebeeldhouwd voor een realistisch effect. De vacht is zijdeachtig en luxueus, wat deze pluche nog aaibaarder maakt. Het formaat van de pluche is perfect voor iemand die een klein knuffeldier zoekt.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Size

30cm

Source

3 piles AA sont nécessaires (ce produit n'est pas livré avec des piles).

Caractéristique

À l'intérieur du jouet, il y a un mouvement de roulement à commande vocale électronique, qui fait un son légèrement plus fort dans un mètre. En frappant des mains ou en criant, le corps du jouet roule et riant comme un vrai chat. C'est un jouet que les enfants adorent beaucoup.