-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Witte pluche kat – knuffel

24,90 

Hier is de witte pluche kat, die vol kattenkwaad zit! Het heeft meer spreuken dan wat dan ook in de wereld, en de grijpers moeten worden gebruikt met kinderen! Deze pluche kan ze geen kwaad doen!

Kleine witte katjes hebben iets schattigs en aandoenlijks. Ze zijn een goede bron van vermaak en recreatie voor mensen. Deze kleine verpakkingen zijn ideaal. Kinderen moeten ervan kunnen genieten en ze realistisch kunnen gebruiken. Maar ze moeten ook weten dat deze speciale verpakking is gemaakt van hoogwaardige materialen en dat ze in de machine kan worden gebruikt.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Wit pluche kitten pluche Kat pluche Dieren Vulling: Katoen PP

Witte pluche kat

De witte kitten pluche is schattig! Ze is zo zacht en knuffelig! Ze zal de rest van je leven van je houden en goed voor je zorgen! Dit schattige witte pluche katje is een echte knuffelvriend voor kinderen. Naast leuk gezelschap is deze knuffel ook een leuke decoratie voor de kamer van uw kind. Kleine kinderen zullen het heerlijk vinden om dit witte pluchen katje te knuffelen. Zijn zachte vacht en spiraalvormige staart zijn perfect om mee te knuffelen. De grote zwarte ogen van dit pluche kitten zijn boeiend en het heeft een klein roze mondje. Dit witte pluche katje is een geweldige metgezel voor uw kind en zal zeker hun favoriete huisdier worden.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Remplissage

Coton PP

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30 cm