-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Schattige grijze uil van pluche – knuffel

14,90 

Hier is de prachtige grijze, die zeer druk en gemakkelijk te hanteren is! Dit is het beste, maar ook het slechtste! Speelgoed dat uw kinderen kunnen gebruiken tijdens hun speeltijd!

Dit grote speelgoed is echt leuk! Het is perfect voor kinderen die willen spelen met speelgoed en spelletjes. Het is zeer gemakkelijk te hanteren en heeft een mooie, schone uitstraling. Kinderen zullen er graag gebruik van maken!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige grijze pluche uil Pluche Uil Pluche Dieren Leeftijdsbereik: > 3 jaar

Schattige grijze uil van pluche

De grijze uil zit vol wijsheid! Ze houdt van rust, wandelen in het bos maar ook van dikke knuffels geven aan kinderen! Deze prachtige grijze uil is gewoonweg schattig! Het voelt zacht aan en is ongeveer 15 cm hoog. De kleine zwarte knopjes op zijn gezicht dragen bij aan zijn charme en onschuldige uitdrukking. Grijze uilenpluchen zijn zeer zeldzaam, dus aarzel niet om dit wonder in handen te krijgen!

De wijste van alle geleerden..

De uil staat bekend om zijn diepe verbondenheid met wijsheid en intuïtieve kennis. Het brengt alle intelligentie die u nodig hebt in uw huis. Het brengt de magie van het leven in uw huis. Ontdek de hele collectie van onze uilenpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

15 cm

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton