-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Felroze konijntje van pluche – knuffel

34,90 

Gisteren is de rooskleurige glow-in-the-dark dag! Dankzij de accu op het kleed is dit een bijzonder licht en kan het gebruikt worden door kinderen die mee willen doen!

Het rozige glow-in-the-dark geluid is een krachtbron die wordt aangedreven door een kleine motor en een batterij. Dit licht kan in zeer korte tijd worden geproduceerd. Het licht wordt gegenereerd door een ingebouwde LED-lamp. Het roze licht is een zeer heldere en lichte bron voor kinderen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Konijn pluche roze light up Konijn pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 75cm

Felroze konijntje van pluche

Het knalroze konijntje houdt van kinderen! Ze speelt graag met ze en geeft ze veel liefde! Dit is een geweldige knuffel voor grote knuffels! De felroze konijnenpluche is een roze konijnenpluche met heldere ogen. Hij voelt zacht aan en is perfect om mee te knuffelen. Hij heeft ook een lichtje dat aangaat als u op de knop op zijn buik drukt. Dit pluche is een geweldige metgezel voor kinderen en volwassenen

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

75cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe