-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Groot grijs konijn van pluche – knuffel

49,90 

Dit is het populairste speelgoed, dat erg leuk is om naar te kijken! Het is een geweldige manier voor kinderen om vermaakt te worden en om van hun spel te genieten! Hier is een vriend voor de ziel!

Deze praktische pluche konijn is zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Het is licht met veel vlammen en een zeer goede levenskwaliteit. Hij is populair bij kinderen, maar hij is heel bijzonder en vriendelijk. Ook mensen kunnen hem gebruiken, maar hij heeft een goede voorsprong en is heel gemakkelijk in de omgang. Dit is een geweldige manier om het beste uit hem te halen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Reusachtig grijs konijn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 90cm

Groot grijs konijn van pluche

Het reusachtige grijze konijn is een en al liefde en tederheid! Ze geeft graag veel liefde aan de mensen om haar heen! Dit is een geweldige knuffel om dikke knuffels mee te geven! Deze reusachtige grijze konijnenpluche is ideaal voor kinderen en volwassenen die van konijnen houden. Hij is zacht en knuffelbaar, dus perfect om mee te knuffelen. Hij is ook zeer gedetailleerd, met flaporen, een lange neus en heldere ogen. Kinderen zullen graag met dit pluche spelen en ermee in slaap vallen. Ook volwassenen zullen er dol op zijn, want het is een geweldig souvenir en kan als decoratie in huis worden gebruikt.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

90cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton