-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Regenboog konijntje pluche – knuffel

39,90 

Dit is de enige manier om het te laten werken, want het is zo gemakkelijk! Ze is schattig met haar kleine glimlach vol ondeugendheid, we kunnen wel raden dat ze graag grapjes maakt om de kinderen aan het lachen te maken!

Regenboog konijn pluche Deze pluche is in vorm van een konijn met een regenboog jurk. Het is helder en glanzend speelgoed dat goed is voor kinderen. De vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer comfortabel in gebruik. Kinderen kunnen dit speelgoed gebruiken om te spelen en elkaar beter te leren kennen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Regenboog Konijn Pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 50cm

Regenboog konijntje pluche

Het regenboog konijntje is erg zacht! Ze houdt ervan om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken! Laten we gaan! Rainbow Bunny is een schattig en kleurrijk konijnenpluche. Het is gemaakt van zachte en pluizige stof en is perfect om mee te knuffelen en te spelen. Het regenboogkonijn heeft grote pluche oren die het een schattige uitstraling geven. Zijn heldere ogen en glimlach zullen kinderen zeker doen glimlachen. Dit pluche is een geweldig cadeau-idee voor kinderen en baby’s.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

50cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton