Pinguïn pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|45cm
Pinguin pluche pimento – knuffel
19,90 39,90  Select options
-10%korting met de code DCE10 tot 28/06/2023

Pinguin pluche pimento – knuffel

19,90 39,90 

Dit is de pimento pluche, die zo gemakkelijk en leuk is om te gebruiken! Deze knuffeldier heeft veel goede dingen te zeggen

Deze pinguïn is het perfecte materiaal voor kinderen en jongeren! Hij is slim en aardig, en zijn slimheid is een grote hulp. Hij heeft een unieke aanpak, met veel energie op zijn schouders. Dit is een geweldig cadeau voor kinderen en ouders!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pinguïn pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|45cm

Pinguïn pluche

De pinguïn pluche is erg schattig! Ze houdt van lekker eten, daarom heeft ze een dikke buik! Lekker, lekker, lekker!
Deze chili pinguïn pluche is een schattige en knuffelbare pluche pinguïn die kinderen zeker zal doen glimlachen. Het is gemaakt van zacht, pluche materiaal dat veilig is voor alle leeftijden en zeker een hit zal zijn voor alle pinguïnliefhebbers. Dit pluche dier is ook wasbaar in de machine voor eenvoudig onderhoud.

Ontdek onze Pinguïn pluche collectie

De pinguïn is een dier dat op het noordelijk halfrond leeft, dus hij leeft in de kou! Hij leeft met zijn familie in een omgeving omringd door ijs en sneeuw! Hij duikt graag in het zeer koude water om te zwemmen, maar ook om lekkere vis te vangen om op te eten!

Schattige pinguïn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50 cm|70cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton