-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zacht roze konijntje schattig- knuffel

19,90 24,90 

Maak kennis met het zachte roze konijntje, het pluche dat graag gekust en geknuffeld wordt! Als deze knuffel eenmaal in uw gezin is opgenomen, zal hij er met heel zijn hart van houden en er alles aan doen om hem gelukkig te maken! Dit is een nieuwe manier om dingen gedaan te krijgen!

Dit is een zippy, pluche roze konijntje dat perfect is voor kleine handjes. Het is gemaakt van verschillende materialen, die gemakkelijk door mensen kunnen worden gehanteerd. De pluche heeft een roze streep op de voorkant en een felroze pompon op de achterkant. De voeten en oren van het konijntje zijn gemaakt van donkerroze stof, en hij heeft grote, glanzende zwarte ogen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zacht roze konijn pluche konijn pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm|20cm

Zacht roze konijntje

Het zachtroze konijntje is zo schattig! Ze houdt ervan om met haar gezin op reis te gaan en de wereld te ontdekken! Wilt u met haar gaan wandelen?
Dit schattige en knuffelbare roze konijntje zal zeker het nieuwe favoriete speeltje van uw kind worden! Gemaakt van zachte en pluizige stof, is dit konijntje uiterst knuffelbaar en perfect om mee te knuffelen. Met zijn grote flaporen en schattige gezichtsuitdrukking brengt dit konijntje zeker een glimlach op het gezicht van uw kind. Of uw kind er nu mee speelt, het knuffelt of het gewoon in zijn kamer laat staan, dit konijntje zal hem of haar veel plezier brengen.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Tranche d'age

> 3 ans