-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattig grijs krokodillenpluche – knuffel

19,90 39,90 

Deze grijze krokodillenpluche is zo schattig dat uw soort hem met plezier zal vinden en hem al zijn geheimen zal vertellen, en er ’s nachts teder naast in slaap zal vallen.
?

Dit is een heel speciaal soort krokodillenpluche!

Het is echt een genot om te gebruiken en is perfect voor mij om te gebruiken. De details van het ontwerp en het lichaam van de krokodil zijn zeer realistisch, en het patroon is niet overdreven. Dit speelgoed is geweldig voor kinderen, maar niet zo geweldig dat ze het speelgoed niet hoeven mee te nemen.

Kinderen moeten met deze mooie pluche kunnen spelen

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groene Krokodil Pluche Schattige Krokodil Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|35cm|40cm

Schattig grijs krokodillenpluche

Met deze kauwpluche kunt u de wondere wereld van de reptielen ontdekken. Maar kijk uit! U kunt in zijn geheel worden opgeslokt! Deze kleine krokodillenpluche is zo schattig en perfect voor kinderen die van krokodillen houden! Hij is gemaakt van grijze stof met zwarte en witte details, en heeft grote zwarte ogen die oplichten. Ze is zacht en knuffelbaar, en is ongeveer 25 cm lang. Kinderen zullen dol zijn op deze schattige kleine grijze krokodil!

Onze vrienden de geleerde krokodillen

Wist u dat krokodillen naast kracht en macht ook de bewakers en beschermers van kennis zijn. Hun rol is om nieuwe wijsheid te ontwikkelen en deze van de ene op de andere generatie door te geven. Welke betere metgezel kunt u kiezen voor uw kinderen. Ontdek onze hele collectie krokodillenpluche.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe