-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Mr. Lama pluche paars – knuffel

34,90 44,90 

Een schattige pluche lama met een mooie hoed en een strikje, dat is Mr Llama. Deze charmante heer neemt uw kind mee naar het land van glas.

Mr. Lama’s vacht is een zeer sterke vacht met veel regen en sneeuw. Het is het summum van waterdichtheid. Het bed is ongeveer 55 cm hoog en heeft een glad en licht oppervlak. De boven- en onderkant van de klep zijn bedekt met een plastic folie, waardoor het een enkele, effectieve structuur wordt.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mr. Lama Pluche Paarse Lama Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|55cm

De heer Lama

De heer Lama is zeer elegant en zachtaardig. Mr Llama kan uw kind veel verhalen vertellen over het leven in de bergen.

De lama is het meest merkwaardige dier

“Nee, ik heb niet in je joop gespuugd…” De lama is een bijzonder nieuwsgierig en gevoelig dier. Hij is zeer alert op de liefde en aandacht die mensen hem geven. Neem de tijd om hem lief te hebben en te bewonderen, hij zal niet op je spugen. Vind al onze lama pluche’s op de website.
Lama pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Violet

Matériau

Coton

Tranche d'âge

13-24 mois