-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Luiaard pluche met glitter – knuffel

19,90 

Heeft u een lampje met glitters erop? Natuurlijk niet! Wij zijn gehecht aan onze exclusiviteit en deze kaart is het ultieme geschenk! Maar als u deze kaart niet gebruikt, is het een perfect cadeau om uw kind tevreden te houden! U zult gefascineerd zijn en samen alles kunnen doen wat u wilt!

Het glitterspeelgoed is perfect speelgoed voor kinderen die graag met glitters spelen! Het speciale speelgoed is gemaakt van fijne en zachte materialen, waardoor het comfortabel is om te dragen en mee te spelen. Kinderen kunnen heerlijk spelen met en op de vloer.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Luiaard Pluche met glitter Luiaard Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm

Een nog nooit geziene luiaard

Elk kind droomt ervan om voor zijn verjaardag zo’n cadeau te krijgen, een luiaard die nog nooit eerder is gezien! Daarom is deze pluche ideaal voor uw dochter. De glitterluiaard is een schattig klein knuffeldier dat perfect is om mee te knuffelen en te spelen. Kinderen zullen graag met dit pluche spelen, want het is superzacht.

Luiaard Collectie

Ontdek onze collectie pluche luiaards, mis niet alle modellen die wij hebben waar u de beste vriend van uw kinderen kunt vinden. Uw kinderen zullen dol zijn op deze vredige luiaards, perfect voor een goede nachtrust.
Pluche harige luiaard 87aa0330980ddad2f9e66f: 32cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

15cm

Kleur

Bruin

Matériau

Coton