Luiaard pluche met glanzende ogen Luiaard pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm
Luiaard pluche met oplichtende ogen – knuffel
-10%korting met de code DCE10 tot 28/06/2023

Luiaard pluche met oplichtende ogen – knuffel

19,90 

Er zijn veel kinderen die op zoek zijn naar iets positiefs, maar er zijn ook veel dingen die ik niet kan hebben, zoals een speeltuin! Wij laten u graag kennismaken met deze praktische spelletjes waar uw kinderen veel plezier aan kunnen beleven!

Wilt u deze scène zien? U hebt veel werk te doen en u kunt echt genieten van een goed toneelstuk of een goede film. Alles wat u doet, geeft veel energie en warmte in uw armen. Zo kunt u genieten! Met behulp van geweldige materialen is dit het perfecte product voor degenen die hun kleren aan willen houden. Deze liner is zeer gemakkelijk te gebruiken en houdt u tevreden!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Luiaard pluche met glanzende ogen Luiaard pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm

Een opgezette dierentuin

Laat uw kind zijn kamer veranderen in een dierentuin van opgezette dieren! Dit zal hen helpen groeien en van hen een nog specialer kind maken! Mis deze luiaard pluche niet. Deze pluche luiaard met gloeiende ogen is zo zacht en knuffelbaar, dat hij een geweldige metgezel zal zijn voor speel- of dutjestijd. Ze zijn gemaakt van zachte, pluche stof, met oplichtende ogen die ze nog vertederender maken. Dit pluche is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, dus er is er zeker een waar u van houdt.

Luiaard Collectie

Ontdek onze collectie pluche luiaards, mis niet alle modellen die wij hebben waar u de beste vriend van uw kinderen kunt vinden. Uw kinderen zullen dol zijn op deze vredige luiaards, perfect voor een goede nachtrust.
Pluche harige luiaard 87aa0330980ddad2f9e66f: 32cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

15cm

Kleur

Bruin

Matériau

Coton