-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Creatieve en grappige octopus pluche – knuffel

80,90 

Deze creatieve en sierlijke octopus pluche zal u een goed gevoel geven! Hij is groot, sterk en zeer creatief. Zijn hippe kleren zijn perfect voor mij om te dragen, en zijn unieke stijl is zeer aantrekkelijk en aantrekkelijk. Als u op zoek bent naar een nieuwe look of een nieuwe decoratie, moet deze octopus in huis worden gebruikt.

Deze creatieve en lichte octopushoes geeft een kijkje in de geest van uw kind, is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een perfect geschenk voor het dagelijks leven van uw kind.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Creatieve en grappige Octopus Pluche Dieren Octopus a7796c561c033735a2eb6c: Blauw|Roze|Groen

Leuk en creatief ontwerp waar kinderen dol op zullen zijn

Deze pluche octopus is een geweldige aanvulling op de kinderkamer! Het is zacht, reusachtig en kleurrijk. Bovendien heeft het een leuk en creatief ontwerp waar kinderen dol op zullen zijn. Het kan worden gebruikt als kussen of als decoratief element. Deze octopus pluche is niet alleen schattig, maar ook erg creatief! Het is gemaakt van zachte stof. De 8 lange staarten van de octopus zijn ook van stof, en worden samengebonden met een katoenen koord. Hierdoor is de octopus gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen, wat hem ideaal maakt voor kinderen.

Een vriend van duikers

Hoewel ze er misschien eng uitzien, houden sommige octopussen gezelschap en spelen ze zelfs met duikers. Geniet van onze octopus pluche collectie, ze zijn super grappig en kleurrijk.
Tekening van een octopus die muziek speelt

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

100cm