-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Schattige zwarte octopus pluche – knuffel

19,90 59,90 

Hier is de zwarte octopus pluche die zo schattig is, de pluche die van knuffelen houdt! Ik hou het in de gaten met mijn verleidingen en ik word er niet beter op! Een geweldig moment van opwinding!

Zwarte octopus pluche, te schattig om echt te zijn! Deze kleine pluche is gemaakt van plastic, een dunne laag, met een dun laagje stof en een dun plastic vel. Hij heeft ook twee kleine plastic ogen en een dun plastic kapje. Dit speelgoed is perfect voor kinderen en jongeren die veel lawaai willen maken!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige zwarte octopus pluche Dierenpluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|65cm|90cm

Schattige zwarte octopus pluche

Deze schattige zwarte octopus pluche zorgt goed voor kinderen! Hij speelt graag met ze, maakt ze aan het lachen en geeft ze dikke knuffels! Deze schattige zwarte octopus is waarschijnlijk een van de schattigste pluchen speelgoedjes die u ooit hebt gezien en zal zeker in de smaak vallen bij elk kind. Gemaakt van superzachte stof, voelt dit pluche extreem zacht aan en is perfect om mee te knuffelen. De acht armen van het pluche zijn flexibel en kunnen worden ingeklapt, zodat het op verschillende manieren kan worden geplaatst. Deze unieke eigenschap maakt deze pluche bijzonder leuk om mee te spelen. De heldere ogen en rode lippen van het pluche zullen zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

Een vriend van duikers

Hoewel ze er misschien eng uitzien, houden sommige octopussen gezelschap en spelen ze zelfs met duikers.
Tekening van een octopus die muziek speelt

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe