-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zilverplevier – knuffel

14,90 39,90 

Dit is de olifant pluche, die is voor u! Dit speelgoed kan als cadeau worden gegeven en het kind zal kunnen zien wat hij of zij doet!

Dit praktische eierbakje is zeer praktisch en perfect voor mij om te gebruiken. Het bestaat uit een sterk vloeiende kruk met veel goud. De naden zijn beschermd voor een lange levensduur. De ogen zijn bedekt met een dikke stof, wat een expressief ontwerp is. Dit materiaal is een uitstekende keuze om te spelen en te luisteren!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mollige Olifant Pluche Dierenpluche Materiaal: Katoen

Pluche olifant

De pluchen olifant houdt ervan om spelletjes te spelen met kinderen, en ze kennis te laten maken met de wondere wereld van de dieren! Laten we gaan! Plump olifant pluche is een mooie, zachte en knuffelbare olifant pluche. Hij heeft fluwelen oren en een stoffen slurf. Haar vacht is zijdeachtig en haar silhouet is elegant. Ze is perfect om te knuffelen en te spelen. Kinderen zullen dol zijn op dit schattige olifantenpluche.

Onze wijze en welwillende vriend

De olifant staat bekend om zijn ongelooflijke geheugen (hij zou records hebben gebroken in het spel Dr. Kawashima), zijn wijsheid en zijn lange levensduur. Hij zal voorspoed en goodwill brengen in de harten van de mensen met wie hij in contact komt. Ontdek onze hele collectie olifantenpluchen en u zult er helemaal weg van zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe