-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zacht olifantenpluche voor kinderen – knuffel

19,90 

Als u op zoek bent naar schoon en netjes materiaal voor uw kleintje, mag u deze schone en nette kinderliner niet vergeten! Gemaakt van hoge kwaliteit PP-coating, het is zeer sterk en gemakkelijk te hanteren, perfect voor de klap van de huid. Uw kind zal naar dit materiaal moeten kijken en dat is niet alleen goed voor de ogen!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte pluche Olifantenpop, 23cm, 1 stuk, schattig pluche speelgoed, babypop, verjaardags- en kerstcadeau voor kinderen Pluche Olifantendieren a7796c561c033735a2eb6c: GRIJS|Roze

Hoogwaardige materialen

Dit olifantenpluche is het perfecte gezelschapsspeeltje voor uw baby. Het schattige en zachte ontwerp helpt uw kind zich comfortabel en veilig te voelen, terwijl de hoogwaardige materialen betekenen dat dit pluche jarenlang meegaat.

Onze wijze en welwillende vriend

De olifant staat bekend om zijn ongelooflijke geheugen, wijsheid en levensduur. Het zal voorspoed en goodwill brengen in de harten van de mensen die ermee in aanraking komen. Ontdek onze gehele collectie olifanten pluche speelgoed, u zult gek worden van vreugde.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Remplissage

Coton PP

Size

23cm