-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Sprekende hamster verkleed als kerstman – knuffel

24,90 

Deze knuffel is een schattig hamstertje dat kan praten. Deze kersthamster kan nadoen wat je zegt. Hij werkt met AAA batterijen.

Batterijen zijn niet inbegrepen.

Deze schattige en knuffelbare pratende hamster Kerstman brengt zeker vakantievreugde op het gezicht van elk kind! Deze schattige kleine knuffelhamster herhaalt alles wat je zegt met een hoge, vrolijke stem. Hij draagt ook een vrolijke rode kerstmuts en heeft een pluchen staart.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Talking Hamster Santa Pluche Otter Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Een verbazingwekkende hamster.

Geef uw kind deze kleine pratende als kerstman verklede hamster zodat hij indruk kan maken op zijn vrienden met zijn nieuwe knuffelmaatje.

De otter uw nieuwe beste vriend

De otter is een zeer speels dier. Hij is erg sociaal en brengt graag tijd door met mensen. Zijn goede humeur werkt aanstekelijk, dus wees niet verbaasd als je hardop lacht als je een otter in huis hebt. Het is een heel schattig dier dat we graag knuffelen. Vind al onze otterknuffels op de website.

Otter pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Materialen

Katoen

Leeftijd

> 3 ans

Size

15cm