-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Blauw grijs pluche paard – knuffel

34,90 

Uw kind is een kind van een vader. Hij of zij wil leren rijden, help hem of haar kennis te maken met een paard met deze blauwgrijze pluche. Een praktische tuin met veel mensen en veel bomen. Dit is een geweldige manier om een goede tijd te hebben en weer een goede tijd.

Deze grote, witte voering is een mooie mix van twee kleuren. Het is zeer helder en heeft een lange geschiedenis van gebruik en opslag. Zijn grote hoofd is gemaakt van een dikke laag stof en zijn hoofd is bedekt met een lichtblauwe kleur. Van deze prachtige tuin kunt u lang genieten!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche paard blauw grijs Pluche paard Materiaal: Katoen

Een beste vriend

Dit prachtige blauwgrijze pluchen paard zal uw kind gezelschap houden op de bank terwijl het naar zijn favoriete tekenfilm kijkt. Het blauwgrijze pluche paard is een prachtig pluche paard van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van zachte en milieuvriendelijke materialen, waardoor het comfortabel en veilig is voor kinderen. Dit pluche is ook zeer gedetailleerd, met een zijdeachtige manen en staart, heldere ogen en stevige benen. Dit pluche paard is een geweldige metgezel voor kinderen en zorgt voor urenlang speelplezier.

Het paard geniet van gezelschap

Het paard is een intelligent en vriendelijk dier. Hij heeft een zacht en geduldig karakter. Hij is zeer gevoelig voor liefkozingen en stemmen. Hij is niet graag alleen, hij wordt graag begeleid en maakt graag een wandeling. Het is een dier dat gemakkelijk te hanteren is. U zoekt het juiste paard, vind al onze paardenpluchen op de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

90cm