-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Donkerbruin pluche paard – knuffel

65,90 

Uw kind houdt van dieren, deze bruine paardenpluche zal hem zeker bevallen. Een praktische manier van leven is het gebruik van een motregen en een donkere wolk. Hij moet de belangrijkste persoon in uw leven zijn.

Het is een geweldige manier om jezelf te geven! Zijn grote goud en zijn buitengewone talent maken hem tot een goede keuze voor allerlei zaken. Hij is gemaakt van zacht pluche, voelt zeer zacht aan en Kusha, zoals zijn naam luidt, is gemakkelijk vast te houden. Hij wacht op jullie om samen door de wei te galopperen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche wit paard Pluche paard Materiaal: Katoen

Westerse sleutel

Dit bruine pluche is zo mooi dat uw kind het graag in zijn kamer zal houden, het zal een westerse stijl in zijn kamer brengen.
Onze bruine paardenpluche is een geweldig en mooi cadeau voor kinderen en volwassenen! Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uiterst zacht, waardoor het perfect is om mee te knuffelen. Dames en prinsessen zullen graag op ons pluchen paard rijden tijdens hun denkbeeldige avonturen!

Het paard geniet van gezelschap

Het paard is een intelligent en vriendelijk dier. Hij heeft een zacht en geduldig karakter. Hij is zeer gevoelig voor liefkozingen en stemmen. Hij is niet graag alleen, hij wordt graag begeleid en maakt graag een wandeling. Het is een dier dat gemakkelijk te hanteren is. U zoekt het juiste paard, vind al onze paardenpluchen op de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Taille

70cm