-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Schattig bruin en wit pluche paard – knuffel

20,90 39,90 

Deze zachte, lichtgekleurde plastic folie kan door kinderen worden gebruikt om hen te helpen met hun reukzin en gedrag. Jonge kinderen of tieners mogen nooit vergeten dit praktische en handzame materiaal te gebruiken. Als u dit materiaal kunt gebruiken, kunt u het ook met uw eigen handen gebruiken.

Een geweldig speelgoed voor kinderen! Deze pluche bestaat uit een schone, frisse kruk, met een lichte en expressieve drizzle. Het is bedekt met microkorrels, waardoor het zeer schoon en luchtig is. Kinderen kunnen genieten van dit charmante huisje!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattig Zebra Pluche Paard Materiaal: Katoen

Een mooi bruin en wit pluche

Dit prachtige pluche zal de zintuigen en verbeelding van de kleintjes stimuleren. Door zijn formaat kan hij hem overal mee naartoe nemen! Hij zal graag tijd doorbrengen met zijn beste vriend! Dit schattige bruin-witte pluche paard is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar nieuwe huisdieren! Schattig en ruig, dit pluche paard is een geweldige keuze voor jonge dierenliefhebbers. Met zijn zachte, zijdeachtige vacht is dit paard een echte knuffelaar! De witte punten op zijn manen en staart geven hem een unieke uitstraling, terwijl zijn grote, expressieve zwarte ogen hem onmogelijk kunnen weerstaan. Kleine spelers zullen het geweldig vinden om op zijn rug te rijden en vrij in het wild te galopperen!

Het paard geniet van gezelschap

Het paard is een intelligent en vriendelijk dier. Hij heeft een zacht en geduldig karakter. Hij is zeer gevoelig voor liefkozingen en stemmen. Hij is niet graag alleen, hij wordt graag begeleid en maakt graag een wandeling. Het is een dier dat gemakkelijk te hanteren is. U zoekt het juiste paard, vind al onze paardenpluchen op de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton