-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattig lichtbruin pluche paard – knuffel

Deze glanzende motregenvacht is een realistische vacht van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van fijne en slijtvaste materialen. Dit materiaal is ideaal als decoratief element voor de slaapkamer van uw kind.

Schattig bruin paardenpluche is een paardenpluche gemaakt van spaarzame en zijdeachtige materialen. Het is bedekt met een dikke laag stof en is ongeveer 30-60 cm hoog. De vloer en de wanden zijn vrij, zodat de pluizen kunnen worden geplaatst of verwijderd. Het lange haar en de brede versieringen geven hem een expressieve uitstraling, zodat hij een elegante verschijning kan hebben. Schattig bruin paardenpluche is een geweldig cadeau voor huiseigenaren of iedereen die een goede indruk wil maken.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattig Zebra Pluche Paard Materiaal: Katoen

Een mooi bruin pluche paard

Wil uw kind een pony voor zijn verjaardag? Dan zal deze pluche knuffel hem zeker aanspreken! Met zijn bruine kleur is hij zeer elegant.
Het schattige bruine paard is een pluche waar alle dierenliefhebbers verliefd op zullen worden! Dit prachtige pluche is gemaakt van zachte, pluche stof, waardoor het zeer aangenaam aanvoelt. Het is zeer goed gewatteerd, wat het een springerige en aaibare uitstraling geeft.
Bovendien geven haar lange zijdeachtige manen en grote, perfect gebeeldhouwde oren haar een zeer realistische uitstraling. Ze heeft ook een mooie bruine neus en grote, heldere zwarte ogen die de levensvreugde van dit schattige dier uitdrukken!

Het paard geniet van gezelschap

Het paard is een intelligent en vriendelijk dier. Hij heeft een zacht en geduldig karakter. Hij is zeer gevoelig voor liefkozingen en stemmen. Hij is niet graag alleen, hij wordt graag begeleid en maakt graag een wandeling. Het is een dier dat gemakkelijk te hanteren is. U zoekt het juiste paard, vind al onze paardenpluchen op de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton