-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pandapluche verkleed als slang – knuffel

19,90 29,90 

Deze panda is erg schattig en grappig als jargon. Het is een geweldige manier om met kinderen te spelen, plezier te maken en dingen te doen! Dit is een idee voor de opvoeding van kinderen.

Het taalgebruik van deze panda is absoluut verbazingwekkend! Het is gemaakt van kunststof en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De kinderen zullen zeker veel plezier beleven, want de kinderen zijn altijd bereid om te leren. Dit proces gebeurt met de hand of in de machine.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Panda pluche in slangenkostuum Panda pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|40cm

Pandapluche verkleed als slang

De pluche panda verkleed als slang is een grote knuffelaar! Dit schattige dier is geliefd bij jong en oud. Hij zal goed voor uw kinderen zorgen en met hen op avontuur gaan! Onze slangenpanda pluche is zacht, knuffelbaar en perfect om mee te knuffelen. Met zijn lange staart en schubben is deze unieke panda klaar om iedereen te bekoren! Jong en oud zullen dol zijn op dit originele pluche.

De Panda is de liefste bamboe-eter

De panda is zowel een symbool van zachtheid als van kracht. Het staat voor innerlijke en uiterlijke vrede. Het is een symbool van zen en een positieve kijk op het leven. Volgens de legende brengen panda’s geluk… Wij raden u aan er altijd een bij u te hebben.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe