-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Pinguin pluche trui groen – knuffel

29,90 

Gisteren is de grote trui pinguïn pluche, die erg mooi is! Dit is een geweldige manier om het hart van de mensen te raken met deze geweldige outfit! Laten we naar het front gaan!

De grote trui pinguïn pluche is een praktische pluche knuffel voor alle leeftijden. De pinguïns zijn zeer gemakkelijk te hanteren, en deze pinguïn is niet meer nodig! Deze grote doos zal een hit zijn bij vrienden en familie omdat hij zo netjes en uniform is. De materialen die zijn gebruikt om deze pluche te maken zijn van hoge kwaliteit, wat hem nog beter maakt. Het is ook ontworpen met kralen, waardoor het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De vormen van deze vloer zijn perfect voor de handen van de vrouwen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pinguïn pluche trui groen Pinguïn pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Penguin pluche trui groen

De groene jumper pinguïn pluche is zo schattig! Ze maakt graag natuurwandelingen om de wonderen om haar heen te ontdekken! Uw kind zal zich nooit meer vervelen dankzij de groene jumper pinguïn pluche. Deze ongelooflijke pluche is super schattig en iedereen zal hem willen hebben!

Ontdek onze Pinguïn pluche collectie

De pinguïn is een dier dat op het noordelijk halfrond leeft, dus hij leeft in de kou! Hij leeft met zijn familie in een omgeving omringd door ijs en sneeuw! Hij duikt graag in het zeer koude water om te zwemmen, maar ook om lekkere vis te vangen om op te eten!
Schattige pinguïn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50 cm|70cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe