-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Roze lachende pinguïn pluche – knuffel

19,90 39,90 

Dit is de grootste pluche, die erg mooi is met zijn kleine mond! Deze pluche is ook erg mooi met zijn mooie roze kleur! U moet zich wel vermaken!

De grote roze pinguïn is prachtig speelgoed met een charmante glitter waar kinderen van kunnen genieten. Dit bed bestaat uit een schone en nette vloer, die zeer aangenaam is om naar te kijken. Kinderen kunnen met dit speelgoed spelen en het beter leren kennen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze lachende pinguïn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|55cm

Roze lachende pinguïn pluche

Deze lachende roze pinguïn pluche is zo schattig! Ze is altijd vol vreugde en maakt graag kinderen blij door met hen te spelen! De schattige lachende roze pinguïn is een echte blikvanger! Met zijn zachte witte vacht en grote glimlach is deze pluche onmogelijk te weerstaan. Jong en oud zullen het geweldig vinden! Dankzij het perfecte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen, zodat u altijd van zijn gezelschap kunt genieten.

Ontdek onze Pinguïn pluche collectie

De pinguïn is een dier dat op het noordelijk halfrond leeft, dus hij leeft in de kou! Hij leeft met zijn familie in een omgeving omgeven door ijs en sneeuw! Hij duikt graag in het zeer koude water om te zwemmen, maar ook om lekkere vis te vangen om op te eten!
Schattige pinguïn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50 cm|70cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe