-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Zwarte pinguïn pluche – knuffel

Dit is de beste pinguïn pluche, die zeer populair is! Het is zo moeilijk en leuk, omdat je niets anders hoeft te doen voor grote, dikke vogels!

Bent u op zoek naar een cadeau voor een baby? Of wilt u uzelf zien? Laten we van deze felgekleurde regenjas een echte traktatie maken. Deze kleine pinguïn is ideaal om aan uw kind te geven.

Dit kleine speldenkussen is zeer gemakkelijk in gebruik en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Dit is perfect voor mij om te gebruiken. De pinguïnvacht geeft hem een uniek en mooi design.

Zijn levenslust is groot en hij weet er het beste van te maken. U zult kunnen genieten van de sterke en expressieve kleuren. Deze pinguïn pluche is een geweldig hulpmiddel om mij te helpen. Hij is zeer soepel en gemakkelijk te hanteren, perfect voor joggen en waden.

Hij heeft een unieke en charmante manier van doen vanwege zijn pinguïnkarakter. Met zijn fijne, donkere haar is deze kleine pinguignon een ideaal geschenk.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zwarte pinguïn pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|30cm|60cm

Zwarte pinguïn pluche

De zwarte pinguïn pluche is schattig! Ze houdt ervan tijd door te brengen met kinderen en hen gelukkig te maken!

Ontdek onze Pinguïn pluche collectie

De pinguïn is een dier dat op het noordelijk halfrond leeft, dus hij leeft in de kou! Hij leeft met zijn familie in een omgeving omringd door ijs en sneeuw! Hij duikt graag in het zeer koude water om te zwemmen, maar ook om lekkere vis te vangen om op te eten!
Schattige pinguïn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50 cm|70cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton