-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Blauw flamingopluche – knuffel

24,90 

Deze pluche is een praktische blauwachtige flamingo, wees niet verbaasd als hij denkt dat hij een pauw is! Een onconventioneel maar zeer speciaal speelgoed, waar uw kind veel plezier aan kan beleven! Met hun goede en harde werk en veel geluk zal uw kind van dit spel kunnen genieten. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u uw haar niet verliest en dat u geen glimp van het gezicht van uw kind opvangt? Vergeet niet een roze flamingo te gebruiken! Dit is het perfecte cadeau voor uw kind, u zult er van kunnen genieten met een nieuw paar schoenen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Blauwe Flamingo Pluche Roze Flamingo Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Er was eens..

Deze zachte blauwe flamingo siert de kamer van uw kleine meid. Perfect om een warme en trendy sfeer te creëren. Deze schattige roze flamingopluche is het perfecte cadeau voor alle kinderen in uw omgeving. Ze zullen het heerlijk vinden om tegen hun nieuwe beste vriend aan te kruipen.

De roze flamingo is het teken van geluk

de roze flamingo symboliseert het heilige vuur, zijn veren staan voor evenwicht en geluk. Het is een hypergezellig dier dat u geluk zal brengen in de ontwikkeling van uw relaties. Bovendien blijft het het schattigste dier met zijn roze barbapapa. Vind al onze roze flamingo’s in de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans