-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Grappige roze flamingo pluche – knuffel

19,90 39,90 

Deze kleurrijke roze flamingo is voor kinderen. Hun sterke en levendige karakter zal hen op hun gemak stellen, en hun vriendelijkheid zal hen helpen om te praten en over dingen te praten. Het feit dat ze zo hard werken en regenachtig zijn, betekent dat ze kunnen werken en vrij zijn van elke vorm van intimidatie.

Kinderen kunnen deze kleurrijke flamingo gebruiken. Het heeft een hippe, lichte uitstraling en is bedekt met een kleine roze rieten bekleding. Het lange, donkere haar van de flamingo en de lange, donkere haren geven deze vloer een elegante uitstraling. Kleine vingertjes zullen zich vermaken met het bewegen van de ledematen en het kietelen van de kiel van deze pluche.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mijn Knuffel

Roze flamingo pluche te grappig

Deze grappige roze flamingopluche zal de jongste en de oudste meenemen naar een vrolijke wereld vol humor en tederheid. Neem het overal mee naartoe om uw dag op te fleuren. Deze kleine roze flamingo is zo schattig dat hij u zeker zal doen glimlachen met zijn grote ogen en gekke grijns. Hij is gemaakt van zacht, knuffelbaar pluche en is wasbaar aan de oppervlakte, dus perfect om mee te knuffelen.

De roze flamingo is het teken van geluk

de roze flamingo symboliseert het heilige vuur, zijn veren staan voor evenwicht en geluk. Het is een hypergezellig dier dat u geluk zal brengen in de ontwikkeling van uw relaties. Bovendien blijft het het schattigste dier met zijn roze barbapapa. Vind al onze roze flamingo’s in de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe