-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Bruine teddybeer trui – knuffel

16,90 

De bruine trui bier pluche zal uw levenspartner zijn gedurende uw hele kindertijd! Hij is er om u te troosten als u verdrietig bent, en zorgt ervoor dat u ’s nachts heerlijk kunt dromen! Een nieuwe beste vriend voor uw leven!

De Brown Sweater Teddy is de beste trui die er is. Hij is zeer levendig en heeft een mooie motregen. Het is ideaal voor kleine kinderen. Baby’s twintigers zullen het weer niet kunnen bijbenen en zij wel!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Teddybeer trui blauw Pluche Beer Pluche Dieren Materiaal: Katoen

Bruine teddybeer trui

Een heel schattige pluche met een schattig gezichtje! Ze wacht gewoon op jou om haar een dikke kus te geven en op avontuur te gaan! Brown Sweater Bear Plush is een pluche in de vorm van een teddybeer met een donkerbruine gebreide trui. Het is gemaakt van zachte en donzige pluche stof, perfect om mee te knuffelen. Teddy heeft een schattige slaperige uitdrukking en een donkerbruine vacht die ongelooflijk zacht aanvoelt. Zijn ogen stralen helder blauw en hij heeft een klein roze mondje.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

30cm