-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Grijze bloemenbeer pluche – knuffel

29,90 39,90 

Dit bier is gemaakt van synthetische materialen. Het is een heerlijk smakend bier, met een sterke smaak, en het heeft alles wat u nodig hebt om ervan te genieten. Dit cadeau van een teddybeer is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u ten volle van uw leven kunt genieten. Het geschenk is ook zeer nuttig en gemakkelijk te gebruiken, omdat het best uit de weg kan worden gehouden. Of uw kind hem nu meeneemt voor een wandeling in het park of ermee knuffelt voor het slapen gaan, onze teddybeer zorgt voor urenlang plezier en gezelschap.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Bloemenbeer Grijs Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Grijs

Schattig bloemenpluche

Deze grijze bloeiende berenpluche is een vriend die uw geliefde jarenlang zal volgen. Het is een geweldige manier om de tederheid te tonen die u kunt voelen. Dit schattige knuffeldier zal zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden. En met zijn schattige gezichtje en flaporen zal uw kind hem graag veel kusjes geven.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Grijs

Matériaux

Mousse

Tranche d'âge

> 3 ans