-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Slapende geklede teddybeer – knuffel

24,90 49,90 

Ontdek de pluche ijsbeer gekleed en slapend, de meest ontspannende pluche die er bestaat! Laat je hand op je shirt liggen, dan weet je dat het goed is! Doe hem een lol en laat hem u meenemen naar de wereld van de natuur!

Als u op zoek bent naar een lekker, evenwichtig en zacht bier, dan is dit het product voor u! Dit charmante witbier is inderdaad gekleed in een zachte witte en bruine pyjama, en valt vredig in slaap op zijn matras.

Hij is een uitstekende slaapgenoot voor uw kinderen, en zal hen oneindig veel tederheid brengen.

De maat is 90 cm, waardoor hij gemakkelijk aan te trekken is. Kinderen zullen het goed kunnen aannemen en niet anders kunnen!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Witte Slaapbeer Pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 50cm|60cm|70cm|90cm

Slapende geklede teddybeer

De slapende teddybeer is zo schattig! Ze droomt ervan om samen met u een dutje te doen, doe met haar mee! Deze grote, zachte en knuffelbare teddybeer zal zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden. Hij draagt een schattige pyjama en een wit gestreepte, en is klaar om naar bed te gaan. Uw kind zal het heerlijk vinden om tegen deze schattige teddybeer aan te kruipen.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe