-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Teddybeer kussen LED roze – knuffel

34,90 

Deze mooie, felroze spijs is een bier met een zeer sterke smaak. U mag nooit vergeten het te drinken nadat u het opgedronken hebt of zelfs nadat u het opgedronken hebt. Dit gras is natuurlijk, heeft een mooie textuur en kan ook worden gebruikt als decoratief object aan de voorkant van een klein huis. Maar als u een cadeau zoekt waarvan uw kind kan genieten, moet u hem de Bear Plush geven! Hij zal dol zijn op de zachtheid en schattigheid ervan en op het plezier dat hij eraan beleeft.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

De roze beer, zonne-energie

Een vleugje delicatesse en puurheid met de roze LED beer pluche, uw kleine prinses zal zich zelfverzekerd en verbaasd voelen door deze schattige magische roze pluche. Dit schattige speeltje is perfect om mee te knuffelen en zal snel de beste vriend van uw kind worden. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zal onze teddybeer zeker jarenlang plezier geven.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

45cm