-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Teddybeer om op te kauwen – knuffel

24,90 49,90 

Dit is de beste manier om uw kind te leren kennen! Deze kleine teddybeer is erg populair bij kinderen, en het is een geweldige manier om te zien wat zij leuk vinden! Laten we gaan!

Deze teddybeer is perfect als geschenk of als cadeaubon. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met snuisterijen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Witte Teddybeer Pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50cm|60cm

Teddybeer om op te kauwen

De witte berenpluche is schattig! Ze houdt ervan kinderen aan het lachen te maken en ze ‘s avonds voor het slapen gaan dikke knuffels te geven! Knuffel Witte Beer is een geheel witte teddybeer met een groot hoofd en een rond lichaam. Hij voelt heel zacht aan en heeft een grappige uitdrukking. Kinderen vinden het heerlijk om met hem te spelen en hem te knuffelen. De witte pluche beer is een prachtig pluche voor kinderen en volwassenen. Het is superzacht en zeer realistisch. Zijn vacht is zo wit en dicht dat het bijna onweerstaanbaar is. Ze is ook imposant, met haar grote poten en grote kop. Ze is een echte natuurkracht en maakt zeker indruk op iedereen die haar ziet.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe