-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Verrast beertje pluche – knuffel

14,90 

Hier is de echte teddybeer, die kinderen zullen zien! Je moet voor jezelf zorgen, je moet de wereld kunnen zien zoals hij is!

Surprised beer pluche is de perfecte pluche voor kinderen die graag drinken en plezier maken. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer gemakkelijk te hanteren. Kinderen kunnen met dit speelgoed spelen en het leren gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Verbijsterde Beer Pluche Dieren Materialen: Katoen

Verrast beertje pluche

De verbaasde berenpluche is schattig met zijn grappige hoofdje! Het wacht gewoon op u om het veel kusjes en knuffels te geven! Deze teddybeer is klaar om velen te verrassen met zijn verbaasde blik! Deze charmante ijsbeer heeft wijd opengesperde ogen en een geamuseerde uitdrukking op zijn gezicht, alsof hij altijd verrast is door wat hij ziet. Zijn lange armen en grote lichaam zijn perfect om mee te knuffelen, en zijn zachte witte vacht is onmogelijk te weerstaan. Dit middelgrote pluche is ideaal voor kinderen en volwassenen, en is een geweldig speelkameraadje of deken.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

50 cm