-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Halloween vleermuis uil pluche in pailletten – knuffel

19,90 

Deze praktische glitterpluche is een TY glitterpluche. Het is een geweldig item voor Halloween. Dit kleine, glitterende speelgoed is perfect voor uw kind. Hij kan zich verheugen op een mooi gezicht en een groot hoofd. Hij is de beste vriend die uw kind kan hebben. Dit is de beste manier om voor uw kind te zorgen. Gemaakt van zachte en knuffelbare materialen, zijn uw kind graag knuffelen met deze uil. Dit is ook de perfecte manier om te beginnen! Als uw kind een probleem heeft, kunt u dit hulpmiddel gebruiken om hem of haar te helpen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Halloween Sequin Uil Pluche Dierenpluche Materiaal: Katoen, Sequin

Halloween

Maak een glinsterende indruk met deze praktische TY Halloween-pluche. De rietjes zijn niet geschikt voor veel kleuren en patronen. Vergeet niet dit mooie kledingstuk mee te nemen, uw kind zal voorzichtig moeten zijn!

De wijste van alle geleerden..

Het gebruik van het boek is gebaseerd op het feit dat het zeer goed aansluit bij de geest en het intuïtieve karakter van het werk. Het biedt alle intelligentie die u in uw huis nodig hebt. Het brengt de magie van het land in uw huis. U vindt er de beste verzameling van onze vaardigheden.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton, Sequins

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

15cm

Kleur

Orange, Zwart