-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

TY pastelkleurige uil pluche – knuffel

14,90 

De TY Pluche is een prachtig pastelkleurig speelgoed dat uw kleine kind of jongere met behulp van zijn haar, haar en haarlijn meeneemt naar een fantasiewereld. Dit is het perfecte hulpmiddel voor uw kind. Het is helder en gemakkelijk te gebruiken, en het is het favoriete speelgoed van uw kind. Met hun goede ogen en goed beoordelingsvermogen kunnen zij hun kind net zo goed laten voelen als zijzelf. Het blad is ook een geweldige manier om uw kind te leren over de wonderen der natuur. Ze kunnen deze verbale en fysieke aspecten leren kennen wanneer ze hun nieuwe beste vriend ontmoeten.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
TY Kleurrijke Uil Pluche Paarse Uil Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Paars

TY pluche een nacht vriend

Het TY pastelkleurige pluche is een vrolijk uiltje dat over uw kleintje zal waken en hem gerust zal stellen terwijl hij in slaap valt. Zeer mooie decoratie in een kamer, het pluche is ook een collector’s item.

De wijste van alle geleerden..

De uil staat bekend om zijn diepe verbondenheid met wijsheid en intuïtieve kennis. Het brengt alle intelligentie die u nodig hebt in uw huis. Het brengt de magie van het leven in uw huis. Ontdek de hele collectie van onze uilenpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

15cm