-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Harry Potter uil pluche – knuffel

24,90 36,90 

Dit is het haar van Harry Potter, dat hij voor Hagrid gebruikte om ervoor te zorgen dat hij zijn ogen open kon houden! Het is een goede en ijverige manier om uw familie te ontmoeten. Uw kind moet kunnen genieten van dit prachtige Harry Potter verhaal!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Harry Potter Uil Pluche Dierenpluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|30cm

Hedwige, de beroemdste uil in de toverwereld

Word een echte tovenaarsleerling en adopteer het schattigste en beroemdste huisdier van de tovenaarswereld!
Deze zachte en knuffelbare pluche zal de perfecte metgezel zijn voor alle echte Harry Potter fans! Dit schattige pluche is zo zacht en knuffelbaar dat uw kind het niet meer los zal willen laten. En het is niet alleen een geweldige knuffelpartner, het is ook een geweldige manier om uw kind te leren over de Tovenaarswereld van Harry Potter!

Een wereld vol magie wacht op u

Om de krachten van de duisternis te trotseren en de machtigste tovenaar van allemaal te worden, heb je een dappere en trouwe metgezel nodig.
Haal een dosis magie in huis en beleef buitengewone nieuwe avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Cotton

Tranche d'âge

> 3 ans