-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Gekleed varkenspluche met koeienstrik – knuffel

29,90 

Dit is de originele, perfecte jas met koeienstrik! Deze atypische outfit is echt iets om naar uit te kijken, en dat is het mooiste! Het is origineel, dynamisch en heeft een geweldige uitstraling!

Maar dit is geen praktische outfit met een koeienstrik! Deze platte pluche is extreem sterk en perfect voor mij om te gebruiken. Het is perfect voor kinderen en een geweldige manier om van de collectie te genieten. De pluche is uitgerust met een fijne koeienstrik die een zeer goede service biedt. Kinderen kunnen met dit prachtige speelgoed spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Varken met koeienstrik Pluche Varken Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Gekleed varkenspluche met koeienstrik

De geklede varkenspluche met koeienstrik is zo schattig bij deze kleertjes! Ze zal graag haar dagen doorbrengen met uw kind, haar aan het lachen maken, met haar spelen en haar dikke knuffels geven! Zijn zachte, zijdeachtige vacht is zo aangenaam om aan te raken, en zijn schattige ogen zijn onmogelijk te weerstaan. Hij is gekleed in een schattig koeienkostuum, wat hem nog schattiger maakt. Kleine jongens en meisjes zullen graag spelen met dit charmante kleine knuffeldier, en ze zullen hem graag overal mee naartoe nemen.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton