-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pua Vaiana varken – knuffel

24,90 

Hier is het Pua Vaiana pluchen varken, dat schattig is! Net als de stripfiguur zal deze knuffel uw kind overal volgen, in al zijn prachtige avonturen!

Pua is een klein varken dat geliefd is bij iedereen die de film Vaiana heeft gezien. Hij is schattig, slim en altijd vol energie, waardoor hij de perfecte metgezel is voor elk avontuur. Kinderen zullen dol zijn op deze zachte en knuffelbare Pua pluche. Hij is ongeveer 25 cm hoog en gemaakt van zacht aanvoelende stof.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pua Vaiana Varken Pluche Dier Materiaal: Katoen

Pua Vaiana varken knuffel

Het knuffel varken Pua Vaiana geeft graag dikke knuffels aan kinderen! Zij zal momenten van vreugde, geluk en tederheid met hen delen! Dit schattige knuffel varkentje is geïnspireerd op de film Vaiana! Pua is een schattig varkentje dat graag speelt en plezier maakt. Dit knuffel is perfect voor kinderen en volwassenen die van schattige dieren houden. Hij is ongeveer 20 cm hoog en is gemaakt van zachte en zijdeachtige materialen, waardoor hij zeer aangenaam aanvoelt.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Size

22cm