-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Opgevuld speelgoed varken – knuffel

19,90 39,90 

Dit is de enige manier om een goed humeur te krijgen! Het is altijd goed om te kunnen genieten, je gal te spuwen en te zien wat er gebeurt!

Het is een leuke, vriendelijke en levendige groep voor kinderen. U kunt genieten van dit humoristische verhaaltje dat altijd een genot is om naar te kijken. De pluche bestaat uit een mooi doek met goud en strepen die het voor de kinderen niet moeilijk maken om het te begrijpen. De naden zijn sterk, zodat de vloer het best bestand is tegen de sterkste borstelen en kinderspreuken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Opgevuld varken knuffeldier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|40cm|60cm

Opgevuld speelgoed varken

Het opgezette varken is dynamisch! Ze houdt van spelen en lachen, maar ook van het ontdekken van de wereld! Wilt u met haar meegaan? Trick-or-Treat Pig is een klein pluchen varken dat altijd klaar is om kattenkwaad uit te halen! Haar zachte, zijdeachtige vacht is onweerstaanbaar, en haar kleine roze hoeven zijn perfect om hartjes te kietelen. Trick-or-Treaters houden van spelen en plezier maken, en ze worden graag geknuffeld. Hij is de perfecte metgezel voor actieve kinderen en kinderen die graag kattenkwaad uithalen!

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe