-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Roze varkentje – knuffel

19,90 49,90 

Hier is de roze slaperige varkensknuffel, die zo schattig is! Het is net wakker geworden van een goed dutje, maar zal u graag vergezellen als u ook wilt rusten!

Het slaperige roze varken is een geweldig cadeau voor kinderen die van dieren houden! Het is erg zacht en is ongeveer 30 cm hoog. Kinderen zullen graag met deze pluche spelen en ermee in slaap vallen!

Het is verpakt in een hoes om het schoon en droog te houden. De pluche is zacht en knuffelbaar, waardoor hij perfect is om mee te knuffelen. Hij heeft een rustige en kalmerende uitdrukking, waardoor hij ideaal is voor ontspannende momenten. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen, waardoor hij de perfecte reisgenoot is.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze varken pluche slaperig dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|50cm|60cm|75cm

Schattig roze knuffel varkentje

Het roze slaperige varkensknuffel is perfect voor dikke knuffels, en houdt uw kind warm terwijl het uitrust! Het is zacht, schattig en perfect om mee te knuffelen. Kinderen zullen het prachtig vinden en er geen afstand van willen doen!

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Emballage inclus

La couverture n'est pas fournie avec la peluche (seulement 60CM est avec une couverture avec des trous (chauffe-mains))