-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Teddy varken gekleed in kersttrui – knuffel

29,90 

Gisteren is het varken gekleed in een kersttrui die zo mooi is! Ze is zo schattig in haar leuke outfit, en is klaar om te gaan en de wereld om u heen te ontdekken! Laten we gaan!

Piggy pluche gekleed in kersttrui is een glanzende piggy pluche met een rood en een duidelijke trui. Het frame is bedekt met veel hout. Dit speelgoed is perfect voor kinderen en is een geweldig cadeau!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Varken gekleed in trui Kerstmis Pluche Varken Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Teddy varken gekleed in kersttrui

Het pluchen varken in de kersttrui is zo schattig! Ze staat altijd klaar om met de kinderen te spelen, ze aan het lachen te maken en ze dikke knuffels te geven! Zeer zacht pluchen varken, ideaal om mee te knuffelen. Hij is gekleed in een mooie kersttrui en heeft een tas om zich heen. Hij zit op zijn achterpoten en ziet er heel gelukkig uit. De plastic ogen zijn rond en zwart, wat de pluche een vriendelijke uitstraling geeft. De neus is felroze, wat hem een vrolijke uitstraling geeft. De oren zijn recht en afgerond. De vacht voelt zeer zacht aan.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton