-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Varkentje in grijze trui – knuffel

29,90 

Gisteren is de dag in een grote kofferbak, wat erg leuk is! U kunt uw kleine stapel gebruiken om u te helpen naar school te gaan en te zien wat u doet!
Laat een verhaal vertellen als het me niet bevalt

De met Kerstmis aangeklede plushies zijn wow! De heldere, kleurrijke en altijd gelakte stoffen kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Grote aantallen mensen en meisjes zullen deze prachtige site kunnen zien! Een must! U kunt het in uw voordeel gebruiken!

Dit is een echte traktatie in een grote doos. Hij is bedekt met water en een rijke pluim, met een paar kleine ogen en een grote roze neus.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Varken gekleed in grijze trui Pluche Varken Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Varkentje in grijze trui

Het varkentje in een grijze trui is zo stijlvol bij deze kleine outfit! Hij vergezelt u overal en zorgt goed voor u! Wie houdt er niet van varkentjes? Deze grijze versie heeft een mooie grijs-wit gestreepte trui, perfect voor die dagen waarop u zich lekker wilt opkrullen. Gemaakt van zacht aanvoelende stof, is dit pluche een geweldige metgezel voor kinderen en volwassenen.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton