-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Zacht varkentje – knuffel

Dit is de beste manier om van de pluche af te komen, wat erg belangrijk is! Deze pluche is erg moeilijk te krijgen, het is een goede manier om kinderen bezig te houden en ervoor te zorgen dat ze genoeg eten en water hebben!

De zachte varken is een handige en praktische manier om ultrazachte kachels te maken. Het is perfect voor mij om te eten. Kinderen kunnen dit kleine, platte bord gebruiken!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zacht varkentje Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 24cm|45cm|58cm

Zacht varkentje

De zachte varkenspluche houdt ervan om gelukkige momenten van lachen door te brengen, omringd door zijn beste vrienden! Het zachte varkenspluche is een roze varkenspluche die zacht aanvoelt. Het is ongeveer 60 cm hoog en gemaakt van hoogwaardige materialen. De ogen en de mond van het varken zijn geborduurd, waardoor het er zeer realistisch uitziet. Dit pluche is perfect voor kinderen van alle leeftijden en zal hen zeker bevallen. Met een pluche als dit zal uw kind altijd blij zijn met een nieuw gezelschap om de hele dag mee te spelen.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe