-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Groen kawaii varken pluche – knuffel

Gisteren is de grote, schattige, funky pluche, die leuk is om mee te spelen! Dit speelgoed is echt een plezier en een genot om mee te spelen, en het zorgt voor een geweldig moment voor kinderen!

Het is een groot, helder, ritselend, funky speelgoed. Het is net als het kleine kawaii meisje, met haar rozige huid en kleine oogjes. Haar huid is in orde. Deze pluche is perfect voor varkensliefhebbers of degenenen die zacht en ruig pluche waarderen!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groen kawaii varken pluche Dierenpluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|38cm|50 cm|60cm

Groen kawaii varken pluche

De groene kawaii varken pluche is schattig! Zij zal u graag al haar boerderijdierenvriendjes laten zien! De kawaii pig plushies zijn schattig en deze in het groen is een mooie kleur die de natuur vertegenwoordigt. Deze kleine pluche varkens zijn perfect voor kinderen en volwassenen die hun huis willen versieren met schattige dieren. De plushies zijn gemaakt van zachte, hoogwaardige stof en zijn ongeveer 60 cm lang. Deze schattige pluche wordt de nieuwe beste vriend van uw kind.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe